Wie ben ik?

Mirte PetersMijn naam is Mirte Peters. Sinds 2004 werk ik als zelfstandige diëtist in mijn praktijk Voeding en Dieetadviezen Mirte Peters in Gestel en in Strijp. Ik begeleid mensen bij afvallen, verhoogd cholesterol, suikerziekte maar ook als men moet aankomen. Eigenlijk kan iedereen met vragen over voeding bij mij terecht. Vanaf september 2013 combineer ik in Nuenen mijn kennis op het gebied van voeding en Personal training in mijn trainingszaal Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding.

In de loop der jaren liep ik steeds vaker vast op het feit dat ik voor echte goede resultaten meer nodig had dan voedingsadviezen alleen. Voor een goed en blijvend resultaat moet gezonder gegeten worden maar effectief bewegen is ook van groot belang. Een ”dubbele stok achter de deur” zal ik maar zeggen.

Daarom ben ik zo blij dat ik in Nuenen Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding gestart ben. In deze sportzaal geef ik trainingen, 1op1 of in kleine groepjes tot maximaal 5 personen. Er wordt gewerkt aan kracht en uithoudingsvermogen omdat deze combinatie het beste resultaat geeft. Ik maak alleen gebriuk van losse hulpmiddelen zoals gewichten, sprintouwen, ketllebells enz. dus geen saaie fitnessapparaten.  Doordat de groepen klein zijn is er veel persoonlijke aandacht voor houding en uitvoering en weet ik op welk niveau getraind moet worden.

Aansluitend op de training geef ik voedingsadviezen. Ook dit kan in groepsverband of tijdens een persoonlijk gesprek. Als je mee wilt doen aan Dit Jaar Lukt Het Voeding zal er altijd eerst een persoonlijke intake komen waarin ik naar aanleiding van een anamnese een beeld vorm van de huidige voeding. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk advies aangepast op iemands leefstijl en valkuilen.

Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding is een laagdrempelige manier om aan je gezondheid te werken. Resultaat maar ook plezier staan bij Dit Jaar Lukt Het centraal. Dat mag je niet missen!

Dus wil je werken aan je doelstelling op het gebied van voeding en beweging. Wil je persoonlijke begeleiding, zoek je een "stok achter de deur" of beweeg je liever in een groep. Ik ga zorg ervoor dat het je dit jaar gaat lukken!

Kun je mijn hulp gebruiken om je voornemen dit jaar uit te laten komen? Neem dan contact op, dan maken we samen een plan of doe mee aan een van mijn activiteiten.

Succes en ik zie je graag verschijnen want: Dit jaar lukt het!

 

Mirte Peters

Diëtist – Personal Trainer – Motivator

Share

Locaties

Nuenen

 

Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding
www.ditjaarlukthet.nl

Afspraak maken? Bel: 06 - 30182009

Meer informatie

     
 

Gezondheidscentrum Gestel Midden
www.gestelmidden.praktijkinfo.nl

Afspraak maken? Bel: 040 -2519950

Meer informatie
     
 

Gezondheidscentrum De Pastorie
www.elgc-depastorie.nl

Afspraak maken? Bel: 040-2932620

Meer informatie
     

Direct contact! Bel: 06-30182009