Dit Jaar Lukt Het Voeding

Veel groente en fruit eten, niet of nauwelijks snoepen. En de alcohol het liefste helemaal laten staan. Gezond eten is belangrijk maar zo niet leuk om vol te houden!

Gelukkig kan het ook anders!

Veel mensen die proberen om gezonder te gaan eten, al dan niet om af te vallen, zijn te streng voor zichzelf! Natuurlijk heb je het beste resultaat als je helemaal niet meer snoept en voortaan alleen nog water en kruidenthee drinkt. De vraag is alleen wordt je hier gelukkig van en hoe lang ga je dit volhouden? Het is mijn ervaring dat de oplossing vaak in het midden ligt. Als je vijf dagen per week oplet kun je in het weekeind best een wijntje drinken, een hand chips of een heerlijke bonbon eten! Je moet alleen niet overdrijven.

Iedereen die ik spreek heeft zijn eigen valkuilen. De een eet 's avonds op de bank als de kinderen in bed liggen, de ander kan de bedrijfskantine niet bezoeken zonder een snack te bestellen of heeft zoveel sociale verplichtingen dat het gewoon niet lukt om altijd nee te zeggen.

In een persoonlijk gesprek van drie kwartier neem ik met je door welke doelen je wil bereiken. Analyseer ik samen met jou je huidige voeding en gaan we op zoek naar je valkuilen. Aan de hand hiervan maak ik een persoonlijk advies afgestemd op je leefstijl met oplossingen voor de moeilijke momenten. Met dit advies ga je aan de slag. Als je alleen aan voedingsveranderen wil werken kom je na twee weken terug om te kijken hoe het gaat. Je krijgt van mij dan tips en trics om de komende periode seuccesvol door te komen.

 

Als je niet alleen je voeding wil aanpassen maar ook op sportief gebied je leefstijl gaat aanpassen bij Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding dan gaan de vervolggesprekken anders. Na iedere training is er dan tijd om te praten over voeding. Ervaringen, aandachtspunten en successen komen dan aanbod. Ook krijg je na iedere training praktische tips en tools mee voor de rest van de week. Deze gesprekken kunnen individueel of in groepsverband plaatst vinden afhankelijk van je wens en manier van trainen.

Mirte Peters
Dietist
www.ditjaarlukthet.nl 

 

Share

Locaties

Nuenen

 

Dit Jaar Lukt Het Sport & Voeding
www.ditjaarlukthet.nl

Afspraak maken? Bel: 06 - 30182009

Meer informatie

     
 

Gezondheidscentrum Gestel Midden
www.gestelmidden.praktijkinfo.nl

Afspraak maken? Bel: 040 -2519950

Meer informatie
     
 

Gezondheidscentrum De Pastorie
www.elgc-depastorie.nl

Afspraak maken? Bel: 040-2932620

Meer informatie
     

Direct contact! Bel: 06-30182009